Promovare Social Media

Nu mai este un secret faptul ca prezenta in mediul online a unui brand este o necesitate in era tehnologiei. Insa, de ce este totusi atat de importanta pentru afacerile de toate dimensiunile? In primul rand, social media contribuie la formarea identitatii marcii. In al doilea rand, retelele sociale au un rol important in decizia de cumparare, intrucat utilizatorii se informeaza despre produs online si compara alternativele intre ele. Astfel, cu cat conturile de social media sunt mai bine definite, cu atat cresc sansele de vanzare.

Kelton Digital Marketing te va ajuta să iti conturezi imaginea brand-ului intr-un mod unic si adaptat nevoilor tale.

Ne vom ocupa de prezentarea cat mai avantajoasa a produselor si a serviciilor tale.

Te vom ajuta sa identifici populatia cu cel mai mare potential de cumparare pentru produsul sau serviciile tale.

Design

Elementele vizuale, precum imaginile, video-urile, GIF-urile au cel mai mare impact in mediul online. Acestea atrag atentia potentialului client si ii formeaza acestuia „o prima impresie” in legatura cu brand-ul tau.

Care este populatia cu cel mai mare potential?

Social media are un rol diferit in calatoria utilizatorului in functie de varsta. Jumatate dintre tinerii cu varstele intre 16-24 de ani descopera produse si brand-uri din recomandari de pe social media. O mare parte a populatiei cu varste intre 55 – 64 de ani folosesc internetul pentru a se informa inainte de a achizitiona un produs. De asemnea, ad-urile online sunt de impact perntu orice categorie de varsta. Atunci cand iti conturezi identiatea afacerii pe retelele sociale este important sa tii cont de grupul tinta si de nevoile acestora, dar si de comportamentul lor in online.

Continut

Odata ce vizitatorul a fost atras de vizual acesta va continua sa citeasca postarea. Acestea trebuie sa starneasca interesul, sa fie relevanta si sa fie conform valorilor brand-ului.

Rising Star

Afacerea ta este la inceput de drum, iar afirmarea in mediul online este o adevarata provocare? Kelton Digital Marketing te ajuta sa te faci vazut online in timp ce tu iti cresti afacerea offline.

Vezi Oferta
Shining Star

Ai deja o prezența in mediul online, afacerea ta creste repede, dar platformele tale online încep sa stagneze? Kelton Digital Marketing te va face sa fii auzit online in timp ce tu iti cresti afacerea offline.

Vezi Oferta
Super Star

Afacerea ta este într-o ascensiune rapidă, iar numărul de urmăritori, like-uri, mesaje și comentarii pe rețelele sociale îți ocupă tot timpul? Noi te ajutam sa ramai relevant online, în timp ce tu iti cresti afacerea offline.

Vezi Oferta