Webdesign

Website-ul reprezinta imaginea online a oricarui brand si este cea mai utilizata metoda de prezentare in fata clientilor. Oferta Kelton cuprinde servicii profesionale de webdesign orientate catre crearea de website-uri responsive, cu un design personalizat optimizate din punct de vedere SEO pentru toate motoarele de cautare.

Interfata wordpress prezentata pe desktop
Google Analytics prezentate pe desktop

Promovare online

Inainte de demararea oricarei strategii de promovare online, analizam profilul clientului din punct de vedere geografic, al varstei si al intereselor, cu scopul identificarii metodei si canalului potrivit pentru promovarea serviciilor sau produselor dumenavoastra, in concordanta cu profilul afacerii si cu obiectivul urmarit prin campania de promovare.

Design grafic

Prin programele folosite de catre designerii nostri, putem crea elementele necesare formarii identitatii vizuale a companiei dumneavoastra la cele mai inalte standarde la calitate, aplicabile atat pentru mediul online cat si pentru mediul offline. Expertii Kelton pasionati de designul grafic, va stau la dispozitie pentru orice provocare in domeniu.

Realizare grafica in Illustrator pe desktop

Experienta echipei Kelton in domeniul crearii identitatii online ne-a permis sa dezvoltam gama de servicii oferite pentru clientii nostri cu scopul de a va putea oferi strategii de dezvoltare pe termen lung adaptate domeniului dumneavoastra de activitate

Kelton Digital Marketing ofera servicii integrate pentru a ajuta la construirea identitatii online si offline a companiei tale. Pe langa serviciile mentionate mai sus, Kelton ofera servicii de fotografiere produs, editare fotografii, sau filmari cu drona. De asemenea, Kelton ofera servicii conexe webdesign-ului, promovarii online si designului grafic.

Pentru informatii suplimentare si oferte de pret, solicita o oferta personalizata!