Webdesign

Website-ul reprezinta imaginea online a oricarui brand si este cea mai utilizata metoda de prezentare in fata clientilor. Oferta Kelton cuprinde servicii profesionale de webdesign orientate catre crearea de website-uri responsive, cu un design personalizat optimizate din punct de vedere SEO pentru toate motoarele de cautare.

Interfata wordpress prezentata pe desktop
Google Analytics prezentate pe desktop

Promovare online

Inainte de demararea oricarei strategii de promovare online, analizam profilul clientului din punct de vedere geografic, al varstei si al intereselor, cu scopul identificarii metodei si canalului potrivit pentru promovarea serviciilor sau produselor dumenavoastra, in concordanta cu profilul afacerii si cu obiectivul urmarit prin campania de promovare.

Design grafic

Prin programele folosite de catre designerii nostri, putem crea elementele necesare formarii identitatii vizuale a companiei dumneavoastra la cele mai inalte standarde la calitate, aplicabile atat pentru mediul online cat si pentru mediul offline. Expertii Kelton pasionati de designul grafic, va stau la dispozitie pentru orice provocare in domeniu.

Realizare grafica in Illustrator pe desktop

Magazin Online

Un magazin online bine realizat poate crea o experienta inedita utilizatorului si il poate determina sa revina pe website-ul tau pentru o noua achizitie. Kelton Digital Marketing te va ajuta sa conturezi atat un desing atractiv pentru afacerea ta online, cat si responsive pentru utilizator. Totodata, vom asigura securitatea pe website-ul tau, crearea de coduri promotionale pentru utilizatorii tau, vom contura politica de expediere, dar si politica de retur, vom optimiza cosul de cumparaturi si optiunile de plata. Pe scurt, in momentul preluarii site-ului, singura ta grija va fi cea a ambalarii coletelor.

Promovare social media

Intr-o era intr-o continua schimbare, prezenta pe retelele sociale online este indispensabila pentru afaceri. Promovarea prin intermediul social media te poate ajuta sa obtii vizibilitate, sa ajungi la publicul tinta, sa analizezi comportamentul acestuia si sa iti cresti, astfel, sansele de vanzare. Kelton Digital Marketing este aliatul tau de incredere cand vine vorba de social media. Iti doresti sa creezi conturi pe retelele sociale online si sa iti conturezi o identitate online? Sau poate iti doresti sa gestionezi prezenta pe un cont deja existent? Contacteaza-ne chiar acum pentru o oferta.

Proiecte realizate prin Fonduri Europene

Proiectele realizate prin Fonduri Europene sunt proiecte care beneficiaza de finantare nerambursabila, alocata statelor membre Uniunii Europene. Acest tip de proiecte necesita respectarea unor conditii impuse de Uniunea Europeana. Avand in vedere experienta Kelton Digital Marketing in ceea ce priveste campaniile realizate pentru proiecte realizate prin Fonduri Europene, agentia promite imbinarea tacticilor creative cu regulile stricte impuse de institutiile in cauza.

Experienta echipei Kelton in domeniul crearii identitatii online ne-a permis sa dezvoltam gama de servicii oferite pentru clientii nostri cu scopul de a va putea oferi strategii de dezvoltare pe termen lung adaptate domeniului dumneavoastra de activitate

Kelton Digital Marketing ofera servicii integrate pentru a ajuta la construirea identitatii online si offline a companiei tale. Pe langa serviciile mentionate mai sus, Kelton ofera servicii de fotografiere produs, editare fotografii, sau filmari cu drona. De asemenea, Kelton ofera servicii conexe webdesign-ului, promovarii online si designului grafic.

Pentru informatii suplimentare si oferte de pret, solicita o oferta personalizata!