O noua retea sociala online se intrevede la orizont

Sa fie aceasta un nou produs Facebook? Sa fie acesta un alt instrument manuit de un gigant al retelelor sociale online? Ei bine, nu. Noua retea sociala online anuntata reprezinta chiar promisiunea fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a concura cu „Gigantii Tech”.

De ce isi doreste sa lanseze Donald Trump propria retea sociala online? Dupa cateva evenimente desfasurate in Statele Unite ale Americii (invadarea Capitoliului, declaratii despre situatia pandemica), Facebook, Twitter si Youtube au hotarat suspendarea conturilor fostului presedinte. Practic, conform lui Donald Trump, i-au fost ingradite drepturile la libera exprimare.

Si pentru ca din oprimarea libertatilor se nasc libertatile, Donald Trump a decis sa isi creeze propria retea sociala online. In acest sens, fostul presedinte considera ca poate fi, inca, o voce, pentru multitudinea de oameni care il urmareau, candva, pe celelalte retele sociale online.

Noul canal social media se va numi Social Truth si se zvoneste ca va fi lansat la inceputul anului 2022. Donald Trump, asemeni lui Mark Zuckerberg, isi concentreaza discursul asupra conexiunii dintre oameni la nivel global. Pe langa asta, insa, acesta invoca si dreptul la libera exprimare, eliminarea cenzurii si a monopolului. Si daca va identificati cu descrierea anterioara, este important sa stiti ca, pana in momentul lansarii, doritorii pot incerca varianta de test a noii retele sociale online. Logarea va fi posibila prin invitatie.

Pana una alta, noi va lasam cu vechile retele sociale online si dorim fondatorilor noilor retele sociale online mult succes in dezvoltarea lor. Pe noi ne gasiti, desigur, pe social media traditionale. Momentan.