Website-ul www.kelton.ro apartine societatii S.C. KELTON DIGITAL MARKETING S.R.L.
Chiar de la aparitie, societatea a fost permanent preocupata de respectarea tuturor regulamentelor in vigoare. Iar Regulamentul pentru protectia Datelor Personale, cunoscut sub denumirea de RGPD, nu este o exceptie.
Din consideratie pentru cei care viziteaza website-ul nostru sau care folosesc formulare implementate pentru a comunica ceva, avem grija de securitatea datelor personale pe care acestia ni le furnizeaza.
Societatea S.C. KELTON DIGITAL MARKETING S.R.L., cu sediul in Str. FUNDATURA TRIFOIULUI, Nr. 88 BIS, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J10/1050/2019, cod fiscal 41482993 actionam in calitate de operator date personale in vederea desfasurarii activitatii de profil.
Astfel, precizam ca datele personale furnizate prin intermediul acestui website sunt folosite pentru a comunica mai usor si pentru a ne putea desfasura activitatea specifica: realizarea procesului de vanzare-cumparare, imbunatatirea activitatii (customer care), indeplinirea de obligatii legale fata de anumite institutii, trimiterea unor oferte si materiale promotionale.
In ceea ce priveste activitatea de marketing, ne luam angajamentul de a va trimite informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, doar in cazul in care am obtinut acordul dumneavoastra pentru realizarea acestui lucru.
Totodata, va mentionam faptul ca datele cu caracter personal pe care ni le furnizati, pot fi comunicate exclusiv urmatorilor destinatari: dumneavoastra – in calitate de persoana direct interesata si vizata, personalului societatii, autoritatilor centrale si locale – conform dispozitiilor legale, doar atunci cand este cazul, persoanelor imputernicite de societate (firme de curierat si firma de hosting).
Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit:
– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat;
– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– Opozitia privind oferirea datelor personale;
– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.
Daca sunteti de parere ca informatiile furnizare mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale. Tineti insa cont de faptul ca anumite servicii, precum cel de vanzare, sunt conditionate de preluarea acestor date.
Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail gdpr@kelton.ro, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.