Echipa Kelton

Suntem tineri, creativi, profesionisti si inovatori. Suntem o echipa in continua dezvoltare, mereu la curent cu cele mai noi tehnologii aparute in domeniul webdesignului, al promovarii online sau al designului grafic.

cine suntem echipa kelton

CINE SUNTEM

O echipa de designeri orientata spre proactivitate, spre o autodepasire constanta.

Calitatea si profesionalismul cu care prestam serviciile se datoreaza unei imense pasiuni pentru creativitate.

kelton ce facem

CE FACEM

Dorim sa cream pentru fiecare client servicii care sa il reprezinte si in care sa se regaseasca.

Consideram ca un client este multumit atunci cand visul lui capata contur in mainile designerilor nostrii.

 

de ce facem kelton

CINE SUNTEM

Mediul digital este un mediu unic prin viteza de dezvoltare, inovatia si creativitatea de care este nevoie.

Este nevoie de un website trezit la viata, de campanii de promovare care sa inspire si de un branding care spune povestea mai departe.

 

De ce echipa Kelton?

Iubim ceea ce facem si in fiecare proiect abordat punem accentul pe valorile importante pentru noi si pentru clientii nostrii. Incercam sa adaugam un plus valoare in tot ceea ce facem si asta se regaseste in fiecare feedback primit de la clienti.

Competenta

Mediul digital este unul emergent, asa ca accentul in echipa noastra este pus intotdeauna pe o perfectionare constanta a cunostintelor echipei pentru a veni in inaintarea cerintelor clientilor.

Contacteaza-ne

Profesionalism

Cu o implicare de 100% in ceea ce facem, va oferim garantia ca echipa noastra va trata proiectul dumneavoastra cu cel mai ridicat grad de profesionalism. 

Contacteaza-ne

Creativitate

Avem grija de angajatii nostrii astfel incat creativitatea lor sa fie la cote maxime intotdeaua. Cafeaua este intotdeauna proaspata si pasiunea este la ea acasa in biroul nostru.

Contacteaza-ne

De ce sa lucram impreuna?

Suntem o echipa in care fiecare proiect este vazut ca fiind un proiect propriu. Fiecare proiect primeste aceeasi atentie din partea noastra si reusim cu succes sa ne canalizam toata energia pentru a aduce clientului rezultate peste asteptari.

0%
Disponibilitate
0%
Energie
0%
Rezultate
kelton code design script website