Despre retele sociale online populare si utilizatori activi

Multa vreme trecu peste noi si multe concedii fura luate in aceasta perioada. Dar cum spiritul verii isi face din ce in ce mai putin simtita prezenta, iar in vazduh par deja a se auzi clopoteii lui Mos Craciun, parca simtim nevoia sa aruncam un ochi peste schimbarile din mediul digital din ultimele luni.

Si pentru ca orice schimbare este inregistrata statistic, ne-am gandit sa analizam si sa va prezentam ultimele statistici pentru ceea ce noi numim cel mai schimbator mediu: retele sociale online.

1. Este Facebook cea mai populara retea sociala online din lume?

Conform statistica.com, Facebook numara nu mai putin de 2.89 miliarde utilizatori activi in al doilea sfert al anului 2021. Astfel, desi de cele mai multe ori punem la indoiala acest fapt, in baza acestor date putem spune ca si in anul 2021 Facebook isi pastreaza cu succes pozitia in topul celor mai accesate retele sociale online din lume.

2. Care sunt cele mai populare conturi de pe Instagram?

Cristiano Ronaldo

343 milioane urmaritori

Dwayne Johson

269 milioane urmaritori

Ariana Grande

266 milioane urmaritori

Desi cu siguranta nu mai este o noutate pentru cineva, ne dorim sa amintim ca in fruntea acestui clasamanet se situeaza contul fotbalistului Cristiano Ronaldo, pe care il urmaresc, in prezent, 343 milioane de persoane. Acesta este urmat de contul actorului Dwayne Johson, care este urmarit de 269 milioane de persoane. Pe locul trei in topul celor mai urmarite conturi de Instagram se situeaza contul Arianei Grande, care are 266 urmaritori.

3. Care este cea mai populara aplicatie mobila de trimitere a mesajelor?

Optiunea standard de comunicare prin mesaje text este deja istorie, iar in prezent discutam despre o multitudine de aplicatii care ne permit sa comunicam cu orice persoana al carei numar de telefon este introdus in agenda noastra telefonica.

Conform statistica, cea mai populara aplicatie pentru mesaje este WhatsApp, care are nu mai putin de 2 miliarde de utilizatori activi. Aceasta este urmata de mult prea popularul Facebook Messenger, pe care il utilizeaza constant 1 300 miliarde de persoane. Pe locul trei in topul celor mai populare aplicatii de comunicare prin mesaje se situeaza WeChat (Weixin), o aplicatie mobila de mesaje din China, care are 1 242 utilizatori.

Si pentru ca orice inceput are un final (fie el si temporar), incheiem acest articol cu cele mai populare videoclipuri, din toate timpurile, de pe Youtube.  See you next time!